alla kategorier

Om Oss

Du är här : Hem> Om oss

Företagsprofil

Hunan Anteyou elektromekanisk utrustning Co., Ltd.  grundades 1991. Det är en välkänd tillverkare av dieselgeneratorsatser i Kina. Det har fokuserat på forskning och utveckling, produktion och försäljning av dieselgeneratorsatser i mer än 30 år. Företaget har sitt huvudkontor i Changsha City, Hunan-provinsen, och dess produktionsbas ligger i provinsen mekanisk och elektrisk teknik --- Jiangsu. Den har mer än 50 anställda inom produktion, teknik, kvalitetskontroll, försäljning och internationella handelsavdelningar, med en årlig produktionskapacitet på 1,000 XNUMX enheter. Det är ett nationellt högteknologiskt företag som kan anpassas efter kundernas egna krav.

Vi har vårt eget varumärke --- Antyo Generator, som huvudsakligen producerar och säljer vanliga, automatiska, tysta, ljudlösa, multi-enhet nätanslutna, mobila kraftverk diesel generator uppsättningar. Dieselmotorkraften väljer inhemska och importerade motorer efter kundernas behov och är utrustad med högkvalitativa generatorer för att tillhandahålla professionella kraftlösningar. Det finns många märken av dieselgeneratorer att välja mellan, såsom Cummins, Perkins, Volvo, Weichai, Yuchai, Shangchai, etc. Den har ISO9001-2000, CE och andra internationella myndighetscertifieringar och kvalitetssystemcertifieringar.

Generatorer används ofta i gruvor, banker, sjukhus, skeppsbyggnad, telekommunikation, oljeproduktion, höghus, fältkonstruktion och andra områden, eller används som reservkraftkällor. Antyo dieselgeneratorsatser har etablerat ett gott rykte bland kunder med högkvalitativa produkter och tjänster, och våra produkter har exporterats till Europa, Sydamerika, Sydostasien, Mellanöstern, Afrika och Ryssland.

VÅR FABRIK

bt
bt
bt