alla kategorier

Ansökan

Du är här :Hem> Ansökan

Kommunikation

Tid: 2021-09-23 Träffar: 17

Kommunikationsindustrin har utvecklats på grundval av traditionella post-, telegraf-, telefon- och andra branscher men har nya förändringar. Det är inte längre bara engagerat i informationsöverföring, utan innehåller också informationsvärde-tillfört innehåll i informationsöverföringen och övergår till integrerade informationstjänster.
Ur kommunikationsinnehållets perspektiv övergår röstkommunikationen gradvis till datakommunikation; ur kommunikationsteknikens perspektiv, från analog teknik till digital teknik; ur kommunikationsläge, från fast kommunikation till mobil kommunikation snabbt Huvudsakligen; ur kommunikationslinjernas perspektiv, från kopparkabelkommunikation till optisk fiberkommunikation; ur kommunikationsinfrastrukturens perspektiv utvecklas det mot ett bredbands-, höghastighets-, storkapacitets-, multimedia- och intelligent informationsöverföringsnät.

Telekommunikationsindustrin, liksom datorindustrin, är en stor del av informationsindustrin. Med integrationen av telekommunikationsnät och datanät har förhållandet mellan dessa två stora industrier blivit närmare och det finns en trend av integration. Tillverkningen av telekommunikationsutrustning som programstyrda switchar och mobiltelefoner har länge klassificerats som en elektronisk informationsindustri i Kina.

Detta är oskiljaktigt från starkt kraftstöd, och dieselgeneratorsatser är ett ekonomiskt och stabilt val för kraftproduktionsindustrin.

Föregående: Ingen

Nästa: Gruvindustri