alla kategorier

Ansökan

Du är här :Hem> Ansökan

Vattenbruk

Tid: 2021-09-23 Träffar: 6

Vattenbruk är vattenområdet som är tillgängligt för mänskligt bruk för avel (inklusive plantering). Enligt vattenbruksobjektens ekologiska vanor och de olika kraven för vattenområdets miljöförhållanden använder den vattenbruksteknik och anläggningar för att bedriva vattenekonomisk djur- och växtförädling och är en avdelning för jordbruksproduktion. ett. Beroende på vattenområdets natur kan det delas in i marint vattenbruk och sötvatten vattenbruk. Enligt avels- och planteringsobjekten är den uppdelad i fisk, räkor och krabbor, skaldjur och alger, gorgon, lotus, lotusrot, etc.

Efter grundandet av Folkrepubliken Kina, genom att kraftfullt omvandla och utnyttja alla vatten och potentiella vatten som finns tillgängliga för avel, utvidga avelsområdet och öka produktionen per ytenhet (vattenkropp); öppna upp nya områden och nya sätt för vattenbruk och utveckla industrialisering, mekanisering och hög densitetstemperatur. Vattenbruket av rinnande vatten, burar (inklusive burar med flera lager), konstgjorda rev, tredimensionella, blandade och annat vattenbruk kommer att utvecklas i riktning mot intensiv förvaltning, utnyttja vattenproduktionens potential; skydda vattenresurser och ekologisk miljö, och vattenbruksindustrin har uppnått en snabb utveckling.

Vattenbruksindustrin behöver en kontinuerlig aerob miljö. När strömmen är avbruten blir förlusten mycket stor. Därför är standby -generatoruppsättningar särskilt viktiga. Dieselgeneratorsatser används ofta i vattenbruksindustrin.

Föregående: Databehandlingscenter

Nästa: Båtindustrin